Just another WordPress.com site

>

Σήμερα, αδέρφια, θα σας πω παράξενα πράματα. Απίθανα και για πολλούς απίστευτα. Κι αυτό, γιατί έρχονται από τον σκοτεινό και απροπέλαστο κόσμο της μεταφυσικής. Πέραν, δηλαδή, από τα ανθρώπινα. Άρα μπαίνω στα χωράφια τα θεϊκά. Κάνω, λοιπόν, το σταυρό μου, ζητώ την άδεια των «Θείων Δυνάμεων του Απείρου» και ξεκινώ.
Εκείνος που έσαξε τον όμορφο τούτο κόσμο και μας εμόλαρε μέσα να κολυμπήσομε, τονε καλλιτέχνισε με απέραντη σοφία. Για κείνο, σε μας τα έξτρα εκλεχτά του δημιουργήματα, μας έδωσε μια προίκα παρεπάνω, που είναι το πνεύμα του με μπροστάρη την ελεύθερη βούληση. Που θα πει, να κουμαντάρομε για πάρτε του τούτο τον παράδεισο και να κάνομε ό,τι θέλομε, αρκεί να’ ναι σύννομο με τις δομές που ‘χει βάλει. Τουτέστιν, να λειτουργούμε όμορφα, έτσι που να συμβάλλομε στην αέναη αρμονία του όμορφου κόσμου μας.
Όμως, επειδή οι δυνάμεις που μας έδωσε προσωπικά στον καθένα δεν είναι ατέλειωτες -γιατί, αν το ‘κανε αυτό, θα τονε γράφαμε επιτόπου στα παλαιότερα των υποδημάτων μας- και για να βγαίνομε νικητές στις αξεπέραστες δυσκολίες που θα συναντήσομε, εμόλαρε ο Δημιουργός μέσα στην πλάση και βοηθητικές για πάρτε μας θεϊκές δυνάμεις, τις «Θείες Δυνάμεις του Απείρου». Που όποιος τις χρειαστεί, να τις καλεί κι εκείνες θα έρχονται αμέσως σύμμαχοί του σ’ αυτές τις δυσκολίες. Με μια προϋπόθεση, όμως. Ο σκοπός για τον οποίο τις ζητούμε να είναι στο δρόμο του καλού. Μην τις καλεί, παράδειγμα, ένας κουμαροπαίχτης να τον βοηθήσουνε να βγάνει εξάρες, γιατί τότες θα ‘χομε άσκημα νταλαβέργια. Όποιος από σας που διαβάζετε τούτη την αποκάλυψη βρεθεί σε εμπόδια πέραν των δυνάμεών του και θελήσει, ας τις καλέσει με πίστη και καλή καρδιά και θα διαπιστώσει ότι είναι περα για πέρα αληθινό.
Εκτός από αυτή την αρμοδιότητα οι «Θείες Δυνάμεις του Απείρου» έχουν άλλη μια. Οι αρχαίοι ημών σοφοί πρόγονοι τη λέγανε «Θεία Δίκη». Και όποιος κάνει πολύ κακά πράματα και αδικίες και χαλά την αρμονία, τιμωρείται παραδειγματικά από τη «Θεία Δίκη». Κανένας δε γλιτώνει και όλοι μας το ‘χομε διαπιστώσει αυτό. Πάμε τώρα στο θέμα μας.
Οι Ιάπωνες κάμανε τρία μεγάλα κακά στον όμορφό μας ψεύτη ντουνιά. Ένα παλιά, παρέα με τους Γερμανούς το 1940, που αιματοκυλήσανε όλη την υφήλιο και τιμωρηθήκανε κι οι δυο άσκημα. Και μάλιστα οι Ιάπωνες με πυρηνική καταστροφή. Μα μυαλό δε βάλανε. Και στους καιρούς μας κάμανε δυο τεράστια εγκλήματα πάλι. Και μάλιστα το ένα είναι διπλό. Γροικάτε τα:
Πρώτο: Οι Ιάπωνες με πολύ άπληστο, άγριο, εντελώς βάρβαρο τρόπο κυνηγούνε τα δελφίνια και τα εξολοθρεύουνε. Αιτία; Να τα προσφέρουνε ως έξτρα σπεσιαλιτέ πανάκριβο μεζέ στους κροίσους τουρίστες. Γενοκτονία, αδέρφια, απ’ αυτές που τσι λέμε φρικιαστικές!!! Ακούς εκεί; Τα ξαδέρφια μας τα δελφίνια!!! Κάνω μια στάση και σας ζητώ συγνώμη, γιατί εμπλόκαρε η καρδιά μου.
Γι’ αυτό το φρικιαστικό και απάνθρωπο έγκλημα η «Θεία Δίκη» τους τιμωρεί σήμερα. Και για να με πιστέψετε, κοιτάξετε. Η τιμωρία έρχεται με καταστροφικό τσουνάμι από τη θάλασσα…!!! Τη μάνα των ξαδερφακιώ μας τω δελφινιώ.
Δεύτερο (διπλό έγκλημα): Οι Ιάπωνες δε διαταχτήκανε με την πυρηνική πανολεθρία τους στο Β’ Παγκόσμιο πόλεμο. Που τους τηνε προξενήσανε οι αρχιεγκληματίες του πλανήτη Αμερικανοί με τους παρόμοιούς τους Αγγλοευραίους. Και κατέχετε ίντα κάμανε; Ενώ θα έπρεπε να είναι οι πρώτοι στον πλανήτη που με το άκουσμα της λέξης «πυρηνική ενέργεια» να βλέπουνε το Δράκουλα των Καρπαθίων μπροστά τους έτοιμο να τους καταπιεί, αυτοί εστηρίξανε την ενέργειά τους σε πυρηνικά εργοστάσια. Κι όχι μόνο αυτό, μα πήγανε και συνταχτήκανε με τους παραπάνω δήμιούς τους, «Δράκουλες» της ανθρωπότητας και τους σιγοντέρνουν και τους χρηματοδοτούν να ληστεύουν και να κατακρεουργούν τους λαούς της Γης.
Εδώ δεν πρόκειται για δελφίνια, αλλά για ανθρώπους. Κι οι Ιάπωνες είναι βασικοί συμμέτοχοι σε τούτη την αδελφογενοκτονία. Για κείνο η «Θεία Δίκη» τους τιμωρεί και σε τούτο το τεράστιο διπλό έγκλημα σήμερα. Και για να πιστέψετε, κοιτάξετε. Η τιμωρία έρχεται τώρα με ολέθρια έκρηξη πυρηνικού τους εργοστασίου από την ξηρά…!!! Τη μάνα του ανθρώπινου γένους.
Τούτα τα δυο -«τσουνάμι και πυρηνική έκρηξη»- δεν πρέπει να είναι συμπτώσεις, παρά σημάδια από άλλους κόσμους, αόρατους….
Τώρα, πώς μπορεί αυτός ο εργατικός, προοδευμένος, πολιτισμένος, με λεπτά αισθήματα και βαθιά εχτίμηση προς την Ελλάδα λαός του ανατέλλοντος ηλίου να πέσει σε τέθοια βλακώδη και αδιανόητα ατοπήματα, σίγουρα, αδέρφια, θα το ‘χετε αντιληφτεί, όσοι έχετε ακόμη ένα ψιχάλι αθρωπιά μέσα σας και δε σας έχει αποβλακώσει η πλύση εγκεφάλου που μας βορβαδίζει η «Άγρια Δύση» παγκοσμίως για ίδια συμφέροντα… Είναι απλό. Όσοι τους ακολουθούν και πέσουν με τα μούτρα στα νύχια του Μαμωνά, που είναι ο θεός της ύλης και του πλουτισμού της «Άγριας Δύσης», λέγε με καπιταλισμό-ιμπεριαλισμό, αυτά και χειρότερα παθαίνει. Οι φίλοι μας οι Ιάπωνες, δυστυχώς, ενέδωσαν!
Επόμενοι που θα πάθουνε πολύ μεγάλη εζημιά από έξωθεν δυνάμεις θα είναι οι Εβραιοαμερικάνοι. Οι πρώτοι, γιατί δε διαταχτήκανε απ’ όσα επάθανε από το Χίτλερ και με το χρήμα που λατρέψανε και μαζέψανε καταστρέφουνε του Θεού τη δημιουργία. Οι δεύτεροι, γιατί τους έχουνε σακουλιάσει οι πρώτοι και κατακρεουργούνε μαζί, σαδιστικά, το ανθρώπινο γένος συνεχώς και αδιαλείπτως. Σημειώσετε, αδέρφια, την ώρα που σας τα γράφω και να το περιμένετε, γιατί πολύ σύντομα θα τα ιδούμενε και τούτα, δυστυχώς ή ευτυχώς…!
Εδώ γεννάται το ερώτημα: «Γιατί η Θεία Δίκη να τα κάνει αυτά που μας φαίνονται λίγο αποκρουστικά;» Δεν είμαι μήτε θεολόγος, μήτε φιλόσοφος. Αν θέτε την προσωπική μου άποψη, «Εκείνος που έσαξε τον τέλειο και πανέμορφο τούτο κόσμο, δεν τον έσαξε για να τονε χαλούνε ορισμένοι απάνθρωποι, μα για να ζούνε μέσα ευτυχισμένοι όλοι οι άνθρωποι και τα παρακαθιανά αδερφάκια τους τα ζώα και τα φυτά. Και η τιμωρία μη μας προβληματίζει. Γίνηκε για τον παραπάνω λόγο, όχι από θεϊκό μένος, αλλά με θεϊκό απέραντο πόνο για παραδειγματισμό μας!!! Και ο νοών, νοείτω…
Αυτά είχα να σας αποκαλύψω, γνωρίζοντας πως οι στενόμυαλοι αποκλείεται να τα χωνέψουν και θα βρεθούνε κάποιοι κακοπροαίρετοι που θα με πούνε μοιρολάτρη, ονειροπαρμένο, θρησκόληπτο, φαντασμένο, μπορεί και αλλοπαρμένο. Δεν είμαι κανένα απ’ αυτά και έχω το «γνώθει σ’ αυτόν». Άλλωστε, μάρτυρας είναι τα προηγούμενα άρθρα μου, που βγαίνουνε ένα ένα αληθινά.
Εκείνοι που έχουνε φωτισμένα μυαλά ξέρω πως θα τα επικροτήσουν και αυτό κομίζει μια ελπίδα στον άλλοτε όμορφο και στις μέρες μας διακορευμένο και ναρκωμένο κόσμο μας.
* Ο Δημήτρης Κοτζάκης, από το Τυμπάκι, είναι τέως αστυνομικός και δάσκαλος
Αναδημοσιευση Απο Ρεθεμνιωτικα Νεα

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ετικετοσύννεφο

Αρέσει σε %d bloggers: